dbbroker

Лидерът в автомобилното застраховане!

click at this page Телефон за връзка: 088 767 1681

Новини

go here Тази година Билд Еко ЕООД заема 35 място от над 300 брокерски дружества спрямо годишните финансови отчети.
Премиен приход в полза на застрахователя в Р. България е  Билд Еко ЕООД е 3 146 694 лв.

click at this page Стремежа ни да бъдем застрахователен брокер с добри практики, коректно обслужване, разбиране към нашите клиенти ни предвижва ежегодно на по-челно място.
Благодарим на нашите клиенти и партньори!

http://esarantiti.gr/map Следвайки стремежа си да предлагаме възможно най-качествена услуга, ние се разширяваме и растем непрекъснато.

В този процес се преобразувахме в БИЛД ЕКО - ново име със същото лице и още по-добри условия за Вас ! just click for source

visit web page В близко време ще се обезпечат и коректните шофьри - чрез въвеждането на системата "бонус-малус", която ще въведе по-ниска премия за добросъвестните такива, а за некоректните - по-висока цена на полицата.

http://bakeshouse.com/map Новият проект за промени в Кодекса за застраховането се очаква да бъде обсъден и евентуално приет от Комисията за финансов надзор на 15 юни 2012 г.

„Пътна полиция" започва масирани проверки за задължителната застраховка „Гражданска отговорност" на територията на цялата страна, съобщиха от пресцентъра на МВР click the following article.

Винетките за 2012 г. са с нов дизайн, но на стара цена.
Няма изискване за попълване на регистрационния номер във винетката, уточниха вчера от пътната агенция. Оттам успокоиха, че няма да се налагат глоби за липсващ номер на колата.

Нашите партньори